preloader__image

Filantropsko veče sa Mayom Sar & Nerminom Puškarom – Darujem zajednici koju volim

Fondacija tuzlanske zajednice organizuje jedinstven kulturni događaj, Filantropsko veče sa Mayom Sar & Nerminom Puškarom 27.5.2022. godine u Hotelu Garden, s početkom u 19:00 sati.

U post-pandemijskoj godini, koja je danijela mnoštvo novih izazova za sve nas, kroz promociju filantropije i lokalnog darivanja želimo okupiti što veći krug prijatelja, pojedinaca i preduzeća, donatora i filantropa, kako bi se, u prijatnom ambijentu i uz domaćinsku atmosferu, povezali u iskreno i trajno partnerstvo za budućnost! Sa jakom zajednicom donatora i humanista iz tuzlanskog kraja, želimo sarađivati dugoročno i tako zajednički razvijati perspektivno, sigurno i održivo okruženje za sve generacije. 

Uz prigodan kulturni program, slavićemo našu filantropsku prošlost i sadašnjost, te oblikovati našu budućnost zajedno. Prezentiraćemo društveno korisne inicijative koje je smo pokrenuli u saradnji sa građanskim udruženjima iz TK u protekloj godini i dodijeliti priznanje “Filantropsko srce” istaknutim pojedincima i preduzećima koji su darivali svoje vrijeme, znanje i novac za dobrobit zajednice.

Zaštitno lice Filantropske večeri je ponovno naša Tuzlanka, May Sar, koja će sa specijalnim gostom večeri, Nerminom Puškarom, izvoditi “unppluged” verziije svojih proslavljenih pjesama.

 

PROGRAM FILANTROPSKE VEČERI

Pored prezentacije rada Fondacija tuzlanske zajednice i pažljivo odabranog muzičkog programa od strane Maye Sar &Nermina Puškara, veče će biti upotpunjeno i drugim veoma zanimljivim sadržajima:

- Dodjela nagrada za filantropiju “Filantropsko srce” u nekoliko kategorija, osobama i preduzećima koje/a su se istakle/i u svojoj podršci prema lokalnim neprofitnim organizacijama i društveno korisnim projektima na području Tuzlanskog kantona.

- Moderna izvedba kamerne muzike i filmski aranžmani učenika JU Srednja Muzička škola Tuzla “Čestimir Mirko Dušek”.

- Izložba „Filantropi iz tuzlanskog kraja“ pod pokroviteljstvom Muzeja istočne Bosne Tuzla.

 

KAKO DO ULAZNICE ZA FILANTROPSKO VEČE 2022

Uplatom donacije u iznosu od 100,00 KM obezbjeđujete sebi pojedinačnu ulaznicu za Filantropsko veče 2022. Donacija se može uplatiti najkasnije do ponedeljka, 16.5.2022.

Dodatno, preduzeća mogu obezbjediti besplatne ulaznice za svoje predstavnike putem sponzorskog aranžmana.

Donacije i sponzorstva će biti u cjelosti usmjereni za podršku odabranim društveno korisnim projektima koji će biti prezentirani na Filantropskoj večeri 2022.  Svaki učesnik će dobiti potvrdu o uplati donacije.

Uplatu donacije možete izvršiti direktno na na transakcijski račun Fondacije tuzlanske zajednice kod Pro Credit banke, dd Sarajevo br.1941041108202154 ili on-line uplatom putem platforme za donacije Doniraj.ba ili direktno na blagajni na adresi Pozorišna  13, 75000 Tuzla.  

Za rezervacije mjesta, način uplaćivanja donacija i ugovaranje sponzorskih aranžmana, molimo da nas kontaktirate na sljedeće kontakte:

Tel:       +387 35 362 830
Mob:    + 387 61 888 109
E-mail: fondtz@fondacijatz.org

Ukoliko ne budete u mogućnosti da dođete na događaj, vaša uplata će i dalje biti evidentirana kao donacija za društveno korisni projekat i javno priznata i predstavljenja u godišnjem izvještaju Fondacije tuzlanske zajednice i putem web stranice www.fondacijatz.org.