Vizija Fondacije tuzlanske zajednice je vitalna i perspektivna zajednica građana koji aktivnim učešćem i zajedničkim resursima stvaraju održivu i sigurnu budućnost za sve generacije. FTZ poboljšava kvalitetu života za sve, promovišući dobrotvorna davanja, povezujući donatore s ciljevima do kojih im je stalo i osiguravajući vodstvo u važnim pitanjima zajednice.

Ako dijelite ovu predanost zajednici, razmislite o pridruživanju našem timu. FTZ pruža prijateljsko i dinamično radno mjesto, ali i mogućnost profesionalnog i osobnog rasta.

Otvorene pozicije

Potrebna nam je dinamična, organizovana i samostalna osoba za rad sa mladima!

Nadamo se da ćete biti zainteresirani da se prijavite na ovaj konkurs za posao i tako iskoristite šansu da radite u pozitivnom radnom okruženju gdje se njeguje kolegijalnost i poštuju prava svih.

FTZ je prepoznata kao jedna od vodećih fondacija u BiH koja se bavi promocijom filantropije i pružanju podrške aktivnim građanskim grupama i organizacijama civilnog društva, kroz grantove i neformalne edukacije za lidere u civilnom sektoru. Zahvaljujući transparentnom i odgovornom poslovanju na realizaciji velikog broja razvojnih projekata u oblastima osnaživanja mladih, organiziranja građana, otvorenog obrazovanja i brige za marginalizirane grupe u zajednici, FTZ je stekla značajnu reputaciju kod međunarodnih partnera, javnog i poslovnog sektora, organizacija civilnog društva (OCD), ali i pojedinaca i šire javnosti.

U nastavku je Opis posla sa konkretnim zadacima za navedenu poziciju, a za sva dodatna pitanja možete nam se javiti na dole navedeni email.

Radujemo se vašoj prijavi!

Cijeli tekst konkursa, potrebne kvalifikacije i uslove možete naći OVDJE

Prijaviti se možete online OVDJE!